Dit product is succesvol toegevoegd aan je winkelwagen

Kies hier de ideale laptop trolley

Neem jij je laptop overal mee naar toe of neem je juist naast je laptop erg veel spullen mee naar je werk? Dan is een Laptop trolley de oplossing die je zoekt. De trolleys op deze pagina hebben allemaal een laptop compartiment met de bescherming die je laptop juist bij langere reizen nodig heeft.

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

2 artikel(en)

Zeer veel opbergmogelijkheden

Naast een rondom gevoerd laptop compartiment beschikken de meeste trolleys over ontzettend veel extra opbergmogelijkheden. Afhankelijk van de inhoud van de tas, is er ruimte voor enkele boeken, documenten en kleine accessoires tot alle benodigdheden voor een weekend weg. Inclusief kleding en een extra paar schoenen.

We hebben verschillende trolleys en hebben deze vrijwel altijd direct beschikbaar in ons eigen magazijn. Kies jij er ook voor je laptop altijd en overal mee naar toe te nemen zonder hem te moeten dragen? Kijk snel verder en kies de laptop trolley die bij jou past!

Ideaal voor de zakelijke gebruiker

Een laptop trolley is ideaal als je regelmatig op pad bent voor (meerdaagse) business trips. Een trolley zorgt ervoor dat je je comfortabel kunt bewegen op en rond de luchthaven en je tegelijkertijd al je spullen bij de hand hebt. Ook voor de regelmatige treinreiziger kan een trolley uitkomst bieden. Ze zijn ideaal om van en naar het station te gebruiken en zelfs in grote kantoorgebouwen kunnen ze je een hoop gesleep besparen.